ro_RO

TEME DE INTERES ÎN CONFESTETIS - Medicina regenerativă - ultima frontieră * Biostimularea și biorestructurarea * Fiziopatologia țesutului adipos * Întinerire fără toxină și filler: arta medicinii estetice * Planificarea în întinerire facială: in căutarea echilibrului * Experiențe cu fillere * Rino-filler: evaluare tehnică a rinoplastiei cu acid hialuronic * Eleganța buzelor: un exercițiu în stil * Peeling: evoluția combinației de caustice * Laser și alte tehnologii în medicina estetică * Noi propuneri în medicina estetică * Provocări în medicina estetică * Chirurgie plastică estetică * Medicina Estetică Reconstructivă * Medicina estetică la pacienții dea lungul virsteri * Dermatite: domeniul de acțiune al medicinei estetice * Dermatologia competențe medico-estetice * Eșecuri în tratamentele medicinii estetice * Managementul complicațiilor din medicina estetică: fillere și altele * Intradermotherapie (PRP, Mesoterapie) * Genetica medicală în serviciul medicinii estetice * Medicină estetică și tulburări de alimentație * Nutriție și vârstă * Dermocosmetice * Actualizări în Cosmetologie * Suplimentele - dopajul estetic * Soare, Vitamina D și Fotoprotecție * Terapii variate în medicina anti-aging și estetică * Medicină estetică și acupunctură * Ginecologie estetică și funcțională * Exerciții faciale ca metodă de întinerire

NEWSLETTER – 02 SEPT 2018

NEWSLETTER – 02 SEPT 2018

Stimați medici și colaboratori medicali

 

Revenim cu informații actualizate despre evenimentul CONFESTETIS care va avea loc la Iași, 1- 3 nov 2018. 

Toate noutățile apărute de la ultima comunicare pot fi regăsite în Anunțul 2 – Confestetis (link)

Înregistrare participanți

Vă reamintim că, pentru înregistrarea în cadrul CONFESTETIS trebuie ca mai întâi să vă înscrieți ca participant AICI, apoi să plătiți taxa, după care să trimiteți o dovadă a plătii pe email la adresa inregistrare@confestetis.com. Veți primi apoi un mesaj de confirmare a înregistrării. 

Înregistrare rezumate

Cei care vor să participe cu propriile comunicări la lucrările conferinței își pot înscrie rezumatele AICI.

Localizarea evenimentului

Lucrările conferinței și componenta sa expozițională se vor desfășura la Congress Hall – Palas.

 

Servicii de organizare transport și cazare 

Ne bucurăm să anunțăm că partenerul nostru pentru călătorie spre CONFESTETIS este o companie de renume internațional, cu experiență și expertiză în domeniu:  Romania Travel Plus.

 

Înscriere expozanți 

Pentru companiile/clinicile/spitalele/firmele care doresc să fie parteneri pentru CONFESTETIS sau care vor să se prezinte în zona EXPO a evenimentului, formularul de înscriere se află AICI.

 

Cursurile CONFESTETIS – premieră – cursuri pe cadavre

Cu această ocazie lansăm și cursurile pre-eveniment. Sunt primele cursuri pe cadavru organizate în România și de aceea credem că este fair să respectăm legea “primul venit primul servit”. 

 

Taxele de participare se achită separat, specificând pe fiecare formular de plată destinația sumei. Înscrierile la curs se fac pe adresa inregistrare@confestetis.com (vă rugăm să specificați în titlul mesajului „înscriere curs nr…..”). După ce vă exprimați intenția de a participa la curs veți primi o confirmare a disponibilității locurilor, pe baza căreia faceți plata și trimiteți dovada plății pe același mail (vă rugăm să specificați în titlul mesajului „dovada plata înscriere curs nr…..”). După primirea documentului de plată veți primi mesajul final de confirmare a înregistrării dumneavoastră la cursul pentru care ați optat. 

Pentru informații, clarificări, confirmări, datele de contact sunt: 

Adresa Postală: Iași, str. Tudor Vladimirescu, nr. 99, ap. 6, jud. Iași
Tel: 0765219895

Gabriela Gruia – gabrielagruia@fixmedia.ro 
Catalina Romila – catalina@fixmedia.ro