Cuvânt de întâmpinare - Lucian Popa

Regenerarea este cuvântul cheie al medicinii de astăzi. După ce a patentat medicamente, a inventat tratamente, a lansat substituenți și proteze, știința a ajuns la nivelul de conștientizare și promovare a menținerii și restaurării naturale. Așa se explică avântul pe care medicina regenerativă l-a căpătat în ultimii ani, tot mai multe institute de cercetări canalizând forțe importante în studiul regenerării tisulare. Așa se explică și progresele remarcabile pe care știința le menționează în acest domeniu.

Plecând de la acest deziderat, Confestetis constituie un cadru de manifestare (a keyhole) și întâlnire a cercetătorilor și practicienilor în domeniu, care vor putea astfel să își îmbunătățească experiența, făcând pași mai rapizi în dezvoltarea medicinii regenerative.

Confestetis 2018 a fost un prim pas în care vizionari în domeniul medicinii regenerative europene și-au unit ideile pentru a crea acest eveniment de marcă. Am pus accent pe medicina estetică și regenerativă. Dar în urma feedback-urilor primite, Confestetis 2019 și-a ales ca punct central medicina regenerativă, acordând importanța cuvenită tuturor specialităților în care aceasta își găsește expresia, îmbinând frumosul cu fiziologicul.

Confestetis 2018 a fost realizat de vizionari, alături de Academia del Lipoffiling, Fidia Group Spa din Italia.

La Confestetis 2019 și-au anunțat participarea reprezentanți din 9 țări din Europa și o agendă impresionantă.

Împărtășirea ultimelor noutăți într-un domeniu atât de tânăr nu este doar o plăcere academică a cercetătorilor preocupați de noua specialitate ci și o mare datorie față de colegii practicieni.
Va invităm să participați la un eveniment despre care, în mod evident, putem spune că va contribui la crearea viitorului în medicina regenerativă și estetică.