DESPRE CONFESTETIS

Conceptul Confestetis 2019

La începuturile sale, medicina estetică și-a făcut cu greu loc printre specialitățile medicale consacrate, recunoscute și acreditate. Acum, mulți dintre specialiștii din alte ramuri medicale prestează servicii care țin de medicina estetică.

O altă specialitate medicală, și mai tânără – Medicina Regenerativă – este un concept apărut foarte recent, la scara istorică (în 1992), având ca obiectiv principal regenerarea țesuturilor sau organelor deteriorate în urma unor boli, traume sau probleme congenitale sau pur și simplu ca proces al îmbătrânirii.

Cele două direcții principale ale ediției de anul acesta a CONFESTETIS conturează o platformă a specialităților din medicină care țintesc spre calitatea vieții obținută prin starea de bine și de mulțumire cu sine.

Confestetis reunește specialiști și specialități și este spațiul în care schimbul de experiență depășește granița propriului domeniu și al propriei expertize, prin interacționarea experților din varii ramuri medicale interesați de această comoară a omului – frumusețea și starea de bine.