Metode de plată

Plata taxei de participare la conferință, taxele de participare la evenimentele sociale ale evenimentului și taxele de participare la cursurile extra-conferință se pot efectua prin OP / virament bancar în conturile:

LEI: Asociația IMAGIS, str. T. Vladimirescu nr. 99, ap 6, Cod fiscal 29131187, cont IBAN RO53BTRLRONCRT0368204301, deschis la Banca Transilvania.
EURO: Asociația IMAGIS, str. T. Vladimirescu nr. 99, ap 6, Cod fiscal 29131187, Account RO03BTRLEURCRT0368204301

Taxele de transfer bancar sunt suportate de deponent. În cazul efectuării plăţii prin transfer bancar/ordin de plată, vă rugăm să specificaţi numele participantului şi destinaţia plăţii – „taxa participare la Confestetis”, „taxa participare la cina festivă Confestetis”, „taxa participare la  CURSUL ……………. din cadrul Confestetis”. Ulterior, vă rugăm să transmiteţi copia chitanţei/ ordinului de plată, pe e-mail inregistrare@confestetis.com.

După primirea acestui mesaj și confirmarea încasării o să vă transmitem biletul de participare la conferință, care conține un cod QR.
Vă rugăm să printați biletul sau să îl salvați pe telefonul mobil. Pe baza codului QR se va face înregistrarea dumneavoastră în Registrul de participanți CONFESTETIS 2019. Acest registru este cadrul organizatoric pentru distribuirea materialelor conferinței: mape informative, genți, materiale promoționale, vouchere, invitații etc.

Pentru orice informații/cereri suplimentare ne puteți contacta la adresa
contact@confestetis.com sau la tel 0765 219895
Indiferent de momentul înscrierii prin completarea formularului online, taxa de participare este cea valabilă în ziua plății.

Politica discounturilor:

Toate discounturile și/sau promoțiile campaniei de înscriere la lucrările conferinței se fac pe bază de e-vouchere (înseriate).

  1. Participanții care au plătit integral taxa de participare la CONFESTETIS 2018 au anul acesta o reducere de 20% din taxa de înregistrare. Procentul se calculează din suma ce trebuie plătită în funcție de momentul achitării.
    Pentru a beneficia de reducere, orice participant plătitor la CONFESTETIS 2018 care intenționează să se înscrie și la ediția din 2019 este invitat să ne scrie pe email contact@confestetis.com și va primi voucherul electronic. La înscrierea în formularul online se va trece codul de pe voucher pentru validarea discountului.
  2. Participanții care se înscriu pe baza unor protocoale între companii partenere și organizatori vor primi, de asemenea, e-vouchere înseriate. La înregistrarea individuală în formularul online trebuie să treceți codul de pe voucher pentru validarea discountului.
  3. Pentru discounturile de volum, acordate participanților care se înscriu în grup (grupul este format din min 4 oameni) sau sunt înscriși în grup de către
    companii/unități medicale se vor emit vouchere individuale, cu discountul oferit pentru promoția Înscreri în grup. La înregistrarea individuală în formularul online trebuie să treceți codul de pe voucher pentru validarea discountului.
  4. Orice alte promoții lansate pe perioada înscrierilor vor fi însoțite de descriere metodei de plată.