DESPRE CONFESTETIS

Conceptul Confestetis 2020
Ca orice domeniu care merge bine și se dezvoltă fulminant, medicina estetică atrage asupra sa în ultima vreme atenție, interes, controverse, dileme, polemici. Apar tehnici noi, tendințe sociale și terapeutice moderne sau tradiționale. Oamenii vor să trăiască mai mult și mai bine. Industria
pharma și tehnologia medicală oferă instrumente tot mai performante și accesibile. Cercetătorii descoperă permanent soluții noi și posibilități diverse pentru o viață mai bună. Medicii vor să ofere mijloace și metode pentru atingerea acestor țeluri.

Iată de ce este nevoie ca tot ce apare ca noutate prin diverse colțuri ale lumii să devină cunoscut și accesibil tuturor profesioniștilor din domeniu. Împărtășirea experiențelor profesionale și actualizare informațiilor și a tehnicilor de lucru în medicina estetică este obiectivul standard al oricărei conferințe medicale.

Pentru că e un eveniment de elită în mediul evenimentelor medicale științifice, CONFESTETIS 2020 se definește și prin această a treia ediție o punte a colaborării și prieteniei profesionale, un spațiu în care invidia medicorum este transformată în amicitia academica.